Условия за плащане и доставка

Поръчките в онлайн магазина на Vrabcheta.bg не се потвърждават допълнително по телефон или e-mail. Приемаме, че всяка заявена поръчка е финална, ако искате да бъде променена, може да се свържете с нас!

Методи за плащане:

С цел постигане максимално удобство и гъвкавост, ние предлагаме няколко стандартни възможности за заплащане на стоките, предлагани в онлайн магазина на БДЗП.

Плащане при доставка (наложен платеж) - плащате при доставката на поръчката. Заплащате при получаване на стоката директно на куриера, който ви я достави. Този метод е предпочитан от повечето потребители заради удобството и сигурността.

На място в офиса ни - Може да заплатите на място в офиса на БДЗП – София, ж.к. Яворов, бл.71, вх. 4, ет.1, ап.1. в периода от 10:00ч. до 17:00ч. всеки работен ден.

Цена на доставка:

Цената на доставката не е включена в поръчката и ще бъде начислена допълнително в зависимост от теглото и обема на поръчката. Поръчки се обработват и изпращат експресно с доставка на следващия ден във вторник, сряда, четвъртък и петък.

  • Цената на експресна обработка и доставка на поръчки с куриер в срок от 1 работен ден за ЦЯЛАТА СРАНА е 5.50 лв. за пратки до 5 кг.
  • Възможно е пратки с множество продукти и обемиста или специфична опаковка да бъдат изчислени на база по-високо тегло. За поръчки над 5 кг, ще ви информираме на посочения телефон каква ще бъде стойността на доставката.
  • В случай, че не искате доставка за следващия ден, оставете ни забележка в полето за бележки по време на поръчка.

*Поръчките се обработват и изпращат същия ден с доставка за следващия работен ден, ако са направени преди 12 часа. Не е възможно да задаваме точен час на доставка без значително оскъпяване на куриерската услуга.

 

Методи за доставка:

Екипът на БДЗП се ангажира с изпращането на поръчаните онлайн продукти в срок от 1 работен ден. Обърнете внимание, че куриерските фирми не работят или са с ограничено работно време през уикендите, а офисът ни не работи в събота и неделя, поради което изпращаме поръчки от понеделник до петък.

  • Изключения се допускат за почивни и неработни дни, официални празници, при независещи от нас обстоятелства (например влошени метеорологични условия).

Секция банери